Klima

Szabadszavas keresés

Részletes klima keresés

Gyártó
Fisher
Fujitsu
HD
Mitsubishi
Panasonic
Polar
Samsung
Minimum ár
Ft.
Maximum ár
Ft.
Min. hűtési telj.
kW
Max. hűtési telj.
kW
Klima típusa
Kivitel
Inverteres vezérlés
Rendezés

Inverteres klima

Teljesítmény szerint


Tervezze meg milyen légkondícionálóra van szüksége!

A helyiség alapterülete: m2
A helyiség belmagassága: m
Plusz hőtermelés: Nagy ablakfelület
  Tetőtér
A helyiségben tartózkodó emberek száma:

Tudnivalók

A klimafutar.hu célja, hogy Önnek a lehető legkedvezőbb áron kínálja a klímaberendezéseket. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. A megszerzett tapasztalatunkkal és szakértelműnkkel segítjük vevőinket nap, mint nap a lehető legjobb megoldást megtálalni az épület klímatizálás területén.


A megrendelés folyamata:
Weboldalunkon keresztül kiválasztja az Önnek szükséges klímaberendezést és a megrendelő űrlap kitöltése után leadja megrendelését. Szakembereink 1 munkanapon belül visszaigazolják a megrendelését, illetve felveszik Önnel telefonon vagy e-mail-on keresztül a kapcsolatot.

  • Amennyiben a megrendelt termék megtalálható raktárkészletünkben, a megrendelést követő napon kerül kiszállításra.
  • Abban az esetben, ha a kiválasztott termék nincsen a raktárkészletünkön, de külső raktárunkból, esetleg az európai raktárunkból beszerezhető, szállítási időtől függően 4-5 nap.
  • Néhány termék esetén előfordulhat átmeneti hiány a piacon, ez esetben előjegyzést tudunk biztosítani, amelynek keretében a megrendelt terméket a megrendeléskori áron biztosítjuk abban az időben is, mikor ismét kapható lesz a kérdéses termék.
  • Amennyiben a kiválasztott termékre szállítási bizonytalanság miatt nem tudunk előjegyzést felvenni, helyettesítő terméket ajánlunk hasonló árkategóriában, megegyező technikai paraméterekkel.

A megrendelést lehetőség van telefonon is leadni, a 06-30/2-463-463-as telefonszámon, munkatársaink hétköznapokon reggel 8-este 20 óráig, szombati napokon reggel 9-14 óráig várják hívását.


A vételi ajánlattal kapcsolatos tudnivalók:

A megrendeléskor Önnek lehetősége van weboldalon feltüntetett áraknál kedvezőbb árakon vásárolni, ehhez az szükséges, hogy megrendeléskor a vételi ajánlat mezőbe írja be azt a bruttó összeget, amennyiért szeretné megvásárolni az adott terméket vagy termékeket.
Amennyiben vételi ajánlatott tett egy vagy több készülékre, 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot email-on, vagy telefonon keresztül. Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy az elérhető legkedvezőbb áron kapja meg a készüléket.


A klímakészülékek kiszállításával kapcsolatos tudnivalók:

Budapesten és Pest megyében a klimafutar.hu saját futárja végzi a készülékek kiszállítását. A Pest megyén kívüli kiszállításokat futárcégen keresztül teljesítjük, az ország bármely pontjára, akár 24 órán belül.
Amennyiben a szállítást a klimafutar.hu saját futárja végzi (Budapest és Pest megye), a kiszállítást előre egyeztetett időpontban végezzük, reggel 7-este 21 óráig, hétköznapokon és hétvégén egyaránt. Így lehetőség van munkaidőn kívüli kiszállításra, ezért Önnek nem kell szabadságot kivennie, és egész nap a futárt várni, a klimafutar.hu alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.
Ha a kiszállítást futárcégen keresztül teljesítjük (Pest megyén kívüli megrendelések esetén) a szállításra minden hétköznap reggel 8-délután 16 óráig van lehetőség. Lehetőség van szombati kiszállítást kérni 2000 Forint felár ellenében.
A megrendelt készüléket szállításkor, a garanciajegy, a magyar nyelvű használati útmutató és a számla kézhezvétele után készpénzben kell a futárnak kifizetni. Előleget nem kérünk.

A weboldalon feltüntetett akciós árak, minden esetben tartalmazzák az ingyenes országos házhozszállítás költségeit.


Lehetőség van a klímakészüléket Önöknél átvenni?

A kedvező árak biztosítása végett nem rendelkezünk magas fenntartási költséggel járó üzlethelyiséggel, de természetesen a megrendelt készüléket Budapesten, egyeztetett helyszínen lehetőség van átvenni.
Személyes átvételkor arra kell figyelni, hogy a klímakészülékek kültéri egységét, valamint a mobil klímákat csak állítva lehet szállítani (fektetni, hosszútávon dönteni, szigorúan tilos), ezért a személyautók többségében nem lehetséges a szállításuk.


A készülékek garanciáját a klimafutar.hu vállalja?

Minden általunk forgalmazott készülékhez gyártó (importőr) által kibocsátott garanciajegyet mellékelünk.
A készülék beüzemelésekor (amennyiben nem a klimafutar.hu helyezi üzembe a készüléket) ne felejtse el a garanciafüzetben lévő beüzemelési jegyzőkönyvet megfelelően kitöltetni a klímaszerelő szakemberrel.
A garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha zöldkártyával rendelkező klímaszerelő szakember helyezte üzembe a készüléket. A Samsung készülékek esetében a fent említett zöldkártyán kívül, szükség van egy Samsung regisztrációs kártyára is, ennek hiányában a készülékre csak 12 hónap a garancia.

A klimafutar.hu vállalja a klímakészülékek felszerelését is?

Igen, de a kedvező készülék áraink önmagukban is érvényesek. Kérem, tekintse meg a Klímaszerelés menüpontunkat.

ÁSZF, Üzletszabályzat | Céginformáció | info@klimafutar.hu | Tel.: 30/2-463-463 | Fax.: 1/408-0048